Paul de Venetiaan ; chohan van de derde straal

Standaard

categorie: reiki en de aura

Chohan van de 3de straal

Paul de Venetiaan

“Love is a state of consciousness. And when we are in that consciousness, we love because that is who we are.”

 Paul de Venetiaan is de Heer van de 3e, roze straal van Goddelijke liefde, mededogen, Goddelijke kunst en schoonheid. Creativiteit, inspiratie en onvoorwaardelijke liefde zijn de kwaliteiten van de roze straal die hij belichaamt.

De derde straal correspondeert met het hart chakra, die een perfect instrument voor het ontwikkelen van de intuïtie en creatieve vermogen is. Op het pad van de 3de straal leert de ziel haar hart chakra openen en de kracht van onvoorwaardelijke liefde te ervaren en dagelijks toe te passen. De kracht van de Goddelijke liefde brengt het onderscheidingsvermogen met zich mee. De adept van de 3de straal is in staat de harten van de mensen te zuiveren, te verzachten en te bevrijden van lagere gevoelens.

 Paul de Venetiaan leert de weg van de goddelijke liefde door deze energie in actie te brengen. Dat doet hij als de kunstenaar, die de perfecte vormen van de Goddelijke schoonheid aan het precipiteren is. In zijn laatste reïncarnatie was hij een Italiaanse Renaissance schilder Paolo Veronese. Paul de Venetiaan werkt nauw samen met studenten van kunst, muziek, architectuur en techniek in het scheppen van schoonheid, symmetrie en design.
 Het etherisch retraite verblijf van Paul de Venetiaan, Château de Liberte (Kasteel van Vrijheid), bevindt zich boven de rivier de Rhône in het zuiden van Frankrijk. Als chohan ofwel de Heer van de 3e straal heeft Paul de Venetiaan ontelbare legioenen van de engelen van de 3e straal tot zijn beschikking. Het opperhoofd van de engelen van Goddelijke liefde is aartsengel Chamuël.
voorpagina openbaring a4
pijl-omlaag-illustraties_430109

 preview en aankoop boek “De Openbaring “: 

http://nl.blurb.com/books/5378870?ce=blurb_ew&utm_source=widget

JOHN ASTRIA

JOHN ASTRIA

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s