De heerser van deze wereld

Standaard

categorie : religie

 

 

ALLE LEVEN BUITEN GODS ORGANISATIE IS ONDER SATANS’ CONTROLE

 

“Volgens de bijbel is Satan de god van dit samenstel van dingen, zodat de natiën, of ze dit nu wel of niet beseffen, hèm dienen. ( 2 Korinthiërs 4 : 4) . Het is overeenkomstig Satans wens georganiseerd , ten einde de mensheid onder zijn heerschappij te houden. De wereld onderschrijft Satans onrechtvaardige maatstaven, waardoor ze hem tot haar god maakt.

Het is de satanische „lucht” die door de hedendaagse wereld ingeademd wordt, de geest of algemene geestelijke neiging waardoor zijn hele goddeloze samenstel van dingen wordt gekenmerkt, de satanische denkwijze waarvan elk aspect van het leven buiten Gods organisatie doortrokken is. Aldus zal Satans wereld Gods rechtvaardige oordeel moeten ondergaan” (zie De Openbaring).

 

overname-van-de-wereld-door-satan

 

 

 

WERELDSE SPORT, MUZIEK, DANS, POLITIEK, RELIGIE EN ENTERTAINMENT ZIJN ONDER INVLOED VAN SATAN

Hoed je ook voor andere listen van Satan. Sport, muziek en dansen zijn bijvoorbeeld een voornaam onderdeel van het amusement van zijn wereld geworden. Satan heeft echter op bedrieglijke wijze de zienswijze gepropageerd dat deze dingen geen kwaad kunnen. Indien religie en politiek deel uitmaken van Satans stelsel, is het dan niet dwaas te geloven dat het amusement dat door de wereld wordt gepropageerd, vrij is van zijn invloed? .

 

 

 

1422202377159

 

 

 

De muziek, films, video’s en tv-programma’s van de wereld zijn erop gericht een sterke aantrekkingskracht op jongeren uit te oefenen. Ze propageren de corrupte leringen van demonen! Maar dient dit ons te verbazen? Sta hier eens bij stil. Indien valse religie en politiek een deel van Satans wereld zijn – en daar bestaat geen twijfel over — getuigt het dan van gezond verstand te geloven dat het door de wereld gepropageerde amusement vrij is van demonische invloed? Jullie, jongeren, moeten in het bijzonder op jullie hoede zijn dat ’de wereld om je heen je niet in haar vorm perst’.” (Romeinen12 : 2)

 

 

 

media_xll_6255345

 

 

 

 

voorpagina openbaring a4

 

pijl-omlaag-illustraties_430109

 

preview en aankoop boek “De Openbaring “: 

http://nl.blurb.com/books/5378870?ce=blurb_ew&utm_source=widget

 

mijne kop a4

  JOHN ASTRIA

 

 

Advertenties

»

  1. De gehele wereld ligt in de macht van de goddeloze, zegt 1 Johannes 5: vers 19. Wie is die goddeloze? Dat is Satan de Duivel met zijn engelen, die naar de aarde geslingerd zijn zegt de Bijbel. in Openbaring 12: vanaf vers 7 tot 12. Satan de Duivel, die Adam en Eva in het Paradijs in de problemen bracht met de boom des levens, met verboden appel die ze aten. Genesis 3: En toen Job het leven zuur gemaakt werd door Satan. Job 2: vanaf vers1. En toen ook Jezus in de woestijn door hem Satan de Duivel, beproeft werd en hem Jezus alle koninkrijken der wereld en hun heerlijkheid aanbood, die hij in zijn macht had! Mattheus 4: vers 8, 9 en 10. En Jezus antwoorden toen: Ga weg, Satan; Want er staat geschreven: Jehovah uw God moet gij aanbidden, en voor hem alleen, heilige dienst verrichten!

    Satan de Duivel is de baas over alle wereld religies die aangesloten zijn bij de Verenigde Naties te New York! Alleen Jehovah Getuigen houden zich daarvan afzijdig. Deze gaan in,, in op wat in Handelingen 15: vanaf vers 14 tot 17, staat geschreven: Dat God een volk voor zijn naam zal nemen! Mensen die naar zijn naam zijn genoemd, zegt, Jehovah. JHWH, Jehovah of korter Jah!
    Zegt de Statenvertaling uit 1637!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.