Wat als God jouw gebed niet verhoort?

Standaard

categorie : religie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

preview en aankoop boek “De Openbaring “: 

http://nl.blurb.com/books/5378870?ce=blurb_ew&utm_source=widget

 

 

 

Volgende »

  1. Het kan zijn dat wat wij willen, niet datgene is, wat Hij voor ons bedacht heeft. Zijn wegen zijn ondoorgrondelijk.. Ik zeg altijd.. goed doordacht:). Het is ingewikkelder dan een detective, opgebouwd door onvoorziene gevolgen van keuzes in je leven waar Hij je helpt als je erom vraagt. Met een aaneenschakeling van levensgebeurtenissen heeft Hij mij tot dit leven geleid, waar ik Hem dankbaar voor ben. Met dat gegeven berust ik mij wanneer ik geen antwoord krijg als ik Hem iets vraag. Dan weet ik, ik stel de verkeerde vragen:).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.